Hírlevél Tervezési Tréning
MailChimp Oktatással

Egy tréning nap, amely felpörgeti a hírlevél kommunikáció eredményét

Mi történik, ha egy cég a legmagasabb szinten kezd kommunikál a potenciális vevőivel? Ha hírlevelei nem csak profin lesznek elkészítve, de svájci óra pontossággal küldik is ki őket? Akkor ebben a cégben a célpiaca maximálisan meg fog bízni, amit vásárlással honorál.

A Hírlevél Tervezési Tréning pontosan erről szól, hiszen azon túl, hogy a tréningen átfogó képet adunk a MailChimp hírlevél küldő szoftveréről, rengeteg tippet is átadunk a résztvevőknek az éves hírlevél stratégia megtervezéséhez és felépítéséhez… mi több, akár azt ki is dolgozzuk közösen.

Mire számíthatsz a hírlevél tervezési tréningen?

A Tréning első részében: Éves hírlevél stratégia megtervezése

Abban az esetben, ha nem csak a MailChimp hírlevél küldő szoftver használatáról szeretnél gyakorlati tudást szerezni, érdemes eljönnöd a tréning első moduljára is. Mert mit ér egy kitűnő technika rossz tartalommal? Mint egy jó autó gyenge pilótával.

Éppen ezért szívesen segítünk a szoftver oktatási modul előtt abban, hogy közösen megtervezzük az éves hírlevél stratégiádat. Milyen tartalmat érdemes küldeni; Kikre szegmentáljunk; Mikor küldjük a leveleket; Hogyan írjunk jól; Egyszóval felépítjük az éves hírlevél tervedet.

A Tréning második részében: MailChimp oktatás

A tréning második felében bemutatjuk a legsokoldalúbb hírlevélküldő szoftver működését. Beállításoktól a hírlevél sablonokon át egészen a statisztikák használatáig. Az oktatási modul végére (belőled vagy/és egy kollégádból) feketeöves MailChimp-es válik, aki a szoftverben rejlő összes lehetőséget ki tudja aknázni. Ezzel pedig radikálisan megnöveled majd a hírlevelek hatékonyságát.

A gyakorlati MailChimp oktatás rész a hírlevél tervezés nélkül is kérhető!

A Tréning egy gyakorlati nap lesz!

Nem csak elmondjuk a dolgokat, hanem ott helyben meg is valósítjuk. Mind a MailChimp műszaki beállításait, mind a hírlevél stratégiád összeállítását. Szükségünk lesz tehát a kezedre is a füled mellett. Ha az egész napon részt veszel, akkor a tréning végére kezedben lesz egy készre írt stratégia, egy élvonalbeli eszköz, hogy egész évben legyen egy automatikus, vérprofi kommunikációs csatornád.

MailChimp Oktatói És Hírlevél Tervezési Nap ára

A teljes tréning nap ára (hírlevél stratégia tervezéssel és MailChimp szoftver oktatással) mindössze 70.000 Ft+Áfa.

Amennyiben csak a MailChimp szoftver gyakorlati oktatására lenne szükséged, mert tiszátban vagy azzal, hogy kinek, mikor, milyen üzenetet érdemes kommunikálnod, úgy a gyakorlati szoftver oktatás ára mindössze 35.000 Ft + Áfa.

Ha cégedtől többen érkeznétek a tréningre, kérjük a jelentkezési formban jelezd számunkra a létszámot és egyedi árajánlatot küldünk a választott oktatásra számotokra.

100% GARANCIA

Ha a napon nem hallasz semmi újat, az összeállított hírlevél stratégia nem nyerné el a tetszésed, akkor semmiféle kár nem érhet téged, hiszen a kockázatot mi vállaljuk. Ebben az esetben kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat.

MailChimp Oktatói És Hírlevél Tervezési Nap helyszíne, időpontja

 

Időpont:

2017. szeptember 21., csütörtök

2017. október 26., csütörtök

Helyszín:

1139 Budapest Frangepán utca 3.
A Ruander Oktatóközpont egyik számítógépekkel felszerelt terme.

Eddig több mint 1000 kreatív hírlevelet készítettünk el és küldtünk ki… a következő cégek legnagyobb elégedettségére

,,Jelentkezem a Hírlevél Tervezési Tréningre MailChimp oktatással"