Referenciáink

 

ÉpítkezemFelújítok

ÉpítkezemFelújítok

Az ÉpítkezemFelújítok kampány egy olyan építőipari összefogást foglal magában, ahol a vezető építőipari vállalatok közösen segítik a magyar felújító és építkező közösséget. A kampányt 2012 szeptemberében indítottuk el és mára már több, mint 200.000 regisztrálót sikerült szegmentáltan felépítenünk a kampány segítségével.

Bővebben »

Mapei Hírlevél Kommunikáció

Mapei Hírlevél Kommunikáció

A Mapei mindig is erős figyelmet szentelt az adatbázis építésre és a hírlevél marketingre. 2016-ban a teljes Mapei hírlevél kommunikációt csapatunk látja el, beleértve a témakörök megtervezését, hírlevelek szövegírását és a levelek időzítését.

Bővebben »

Építőshow

Építőshow

Az Építőshow Európa első online építőipari kiállítása és vására, melyet csapatunk talált ki és valósított meg 2016 tavaszán. Az online kiállításon több 20 kiállítói stand és 30 szakmai előadás volt elérhető az összesen 10.000 regisztrált, lakossági érdeklődő számára.

Bővebben »

Berkemann Hungary

Berkemann Hungary

2013 óta a Berkemann Hungary éves marketing stratégiájának megtervezésében és kivitelezésében aktívan részt veszünk. A honlapok és hírlevelek elkészítésén túl a kampányok előkészítését, reklámanyagok legyártását, online hirdetési fiókok kezelését is csapatunk látja el.

Bővebben »

Remeha Kondenzációs Kazánok

Remeha Kondenzációs Kazánok

2016-ban a Remeha (kondenzációs kazánok gyártásával foglalkozó vállalkozás) éves marketing stratégiájának megtervezésében és kivitelezésében aktívan részt veszünk. A hírlevelek elkészítésén túl a reklámanyagok legyártását, kampányok megtervezését és kialakítását valamint az online hirdetési fiókok kezelését is csapatunk látja el.

Bővebben »

Hubert Parketta

Hubert Parketta

2015 közepén kezdtünk el a Hubert Parketta marketing tevékenységében aktívan részt venni. Az éves marketing stratégia megtervezésén túl a honlapok és hírlevelek elkészítését, kampányok előkészítését, reklámanyagok legyártását, online hirdetési fiókok kezelését is csapatunk látja el.

Bővebben »

Humicin

Humicin

2016-ban a Humicin étrend-kiegészítő termékcsalád éves marketing stratégiájának megtervezésében és kivitelezésében aktívan részt veszünk. A hírlevelek elkészítésén túl a reklámanyagok legyártását, kampányok megtervezését és kialakítását valamint az online hirdetési fiókok kezelését is csapatunk látja el.

Bővebben »

Justice Security

Justice Security

2016-ban a Justice Security marketing tevékenységének megtervezésében és kivitelezésében aktívan részt veszünk. A hírlevelek elkészítésén túl közösségi média üzenetek megírását is csapatunk látja el.

Bővebben »

ÉpítkezemFelújítok Online Percek - Webinar sorozat

ÉpítkezemFelújítok Online Percek – Webinar sorozat

Az ÉpítkezemFelújítok Online Percek egy webinar sorozat, ahol 3-4 hetente felújítással, építkezéssel kapcsolatos szakmai előadásokat tartunk a lakosság számára. A webinar előadásokat egy saját fejlesztésű webinar szoftverünk segítségével biztosítjuk a résztvevők számára.

Bővebben »

Mapei Szakember Közösség

Mapei Szakember Közösség

Az I. Országos Szakember Találkozó egy különleges és egyedülálló kezdeményezés, melyet a Mapei indított el 2016-ban. A rendezvény honlapjának elkészítésén túl a résztvevők elérésében, a rendezvény megtöltésében is aktívan részt vettünk.

Bővebben »

MegSzépülAVárosom Program

MegSzépülAVárosom Program

A MegSzépülAVárosom Program az ÉpítkezemFelújítok építőipari összefogás CSR programja, melyet csapatunk tervezett meg és üzemeltet 2013 óta. A program indulása óta eddig több, mint 400 PR megjelenést eredményezett.

Bővebben »

Berkemann Tartalommarketing

Berkemann Tartalommarketing

2016-ban a Berkemann Hungary éves marketing stratégiájába beleterveztük a tartalommarketinget, melyet egy általunk kidolgozott technikával kezdtünk el kivitelezni. Ehhez két új honlapot is létre kellett hoznunk, hogy hitelesebb legyen a folyamat.

Bővebben »