Az ÉpítkezemFelújítok kampány egy olyan építőipari összefogást foglal magában, ahol a vezető építőipari vállalatok közösen segítik a magyar felújító és építkező közösséget. A kampányt 2012 szeptemberében indítottuk el és mára már több, mint 200.000 regisztrálót sikerült szegmentáltan felépítenünk a kampány segítségével.

Honlapcím:

http://epitkezemfelujitok.hu

epitkezemfelujitok-referencia

Megbízás:

A kampány ötlete úgy született meg, hogy rájöttünk, az építőiparban rengeteg olyan vállalat tevékenykedik, akik ugyanazt a célpiacot szeretnék elérni (felújító, építkező lakosság), de nem versenytársai egymásnak. Hiszen aki például egy fürdőszoba felújításába kezd, az venni fog szaniter termékeket, de csempét, csemperagasztót, világítást, stb. egyaránt. Akkor miért ne szólíthatnánk meg közösen ezt a közönséget és építhetnénk fel együtt egy adatbázist a felújító lakosságból.

A kampányban eddig a következő nagy márkák vettek/vesznek részt:

epitkezemfelujitok-osszes-partner-logo

Leírás a munkáról:

A kampányt 2012. szeptemberében indítottuk el, először elsősorban a viszonteladó partnerekre támaszkodva. Tettük ezt úgy, hogy elkészítettünk egy ÉpítkezemFelújítok Magazint, mely 2013-ban elnyerte az Év Prospektusa Díjat egy szakmai zsűri által.

magazin_dijdijatado-foto2

A változó tendenciákat követve 2014-ben kiépítettünk egy online adatbázist építő rendszert, melyet évről-évre folyamatosan fejlesztünk és tesztelünk a leghatékonyabb eredmények elérése érdekében.

epitkezemfelujitok-referencia-regisztracioepitkezemfelujitok-referencia-regisztracio2

A kampány teljes üzemeltetését csapatunk látja el, melynek célja, hogy minden évben 40.000 új felújító, építkező személy adatbázisát építsük fel, hogy segíteni tudjuk a munkálatait hasznos tanácsokkal, különleges ajánlatokkal. Ennek érdekében a következő feladatokat látjuk el:

  • teljes éves marketing stratégia és költségterv megtervezése
  • hírlevelek megírása, programozása, élesítése
  • tartalommarketing stratégia megtervezése és kivitelezése
  • kampányok megtervezése, kivitelezéséhez szükséges reklámanyagok megtervezése és legyártása
  • teljes online hirdetések kezelése, beleértve a Google Adwords és Facebook hirdetéseket is
  • Facebook kommunikáció menedzselése
  • viszonteladó partnerek oktatása, képzése
  • videók forgatásában aktív részvétel

 

Eredmények:

Az elmúlt években több, mint 200.000 fős adatbázist építettünk fel a kampány segítségével. Az adatbázis nagy részének ismerjük a felújítási terveit, szokásait, valamint a rendelkezésünkre álló kapcsolatfelvételi adatoknak köszönhetően támogatni tudjuk a munkálatok megvalósulását.

A sok tesztnek és fejlesztésnek köszönhetően a honlap 35-55%-os konverziót ér el, a honlap látogatók ekkora százaléka regisztrál az oldalon.


Szeretném fellendíteni a cégemet

Az űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár. Ellenben a beérkező megkeresés után 3 napon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, ahol megbeszélhetjük az Audit nap minden részletét.

  • Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot és e-mailben válaszolunk Neked. Leveledet pedig előre is köszönjük.