2015 közepén kezdtünk el a Hubert Parketta marketing tevékenységében aktívan részt venni. Az éves marketing stratégia megtervezésén túl a honlapok és hírlevelek elkészítését, kampányok előkészítését, reklámanyagok legyártását, online hirdetési fiókok kezelését is csapatunk látja el.

Honlapcím:

http://hubertparketta.hu/

hubert-referencia

Megbízás:

A Hubert Parketta márkájának építése a lakosság körében; viszonteladó partnerek szerzése, lojalitásának növelése; forgalomnövekedés

Leírás a munkáról:

Az elmúlt közel másfél évben az alapoktól indultunk el a Hubert Parketta márkájának és forgalmának növelésében. A honlap megújítása mellett egy közel 11.000 fős adatbázist építettünk fel az elmúlt években, akiknek rendszeresen hírlevelezünk.

A forgalomnövelő kampányokon felül 2016-ban egy családi nap megszervezésében is segédkezett csapatunk a márka ismertebbé tételének érdekében:

hubert-csaladi-nap-plakat

A Hubert Parketta külső marketing csapataként a teljes tervezési és kivitelezési munkálatot mi látjuk el, beleértve:

  • hírlevelek megírása, programozása, élesítése
  • kampányok megtervezése, kivitelezéséhez szükséges reklámanyagok megtervezése és legyártása
  • teljes online hirdetések kezelése, beleértve a Google Adwords és Facebook hirdetéseket is
  • viszonteladó partnerek szerzése, oktatása, képzése
  • új stratégia honlapok készítése, szövegírás, grafika és programozás menedzselése
  • ….

 

Eredmények:

A Hubert parketta weboldala egyre látogatottabb, és folyamatosan növekszik az érdeklődők és az üzletekbe betérő érdeklődők száma.

Egy általunk megtervezett viszonteladói rendszer segítségével folyamatosan növekedik a viszonteladók száma és lojalitása. A rendszer 3 szintet kínál a partnereknek, cserébe erős támogatásban részesülnek.


Szeretném fellendíteni a cégemet

Az űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár. Ellenben a beérkező megkeresés után 3 napon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, ahol megbeszélhetjük az Audit nap minden részletét.

  • Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot és e-mailben válaszolunk Neked. Leveledet pedig előre is köszönjük.