Ki ne akarna nagyobb ismertséget a piacán?
Egy automatább vevőszerző folyamatot, amely nem vesz el időt az operatív munkától?
Egy marketinget, amelyet fillérre pontosan lehet mérni?

A valóban kiugró eredményekhez ma már nem elegendő egyetlen marketinges. Ráadásul a sikerhez annyiféle tudásra (online marketing, közösségi média, szövegírás, tartalom marketing, marketing stratégia, marketing tervezés…) van szükség, amely nem összpontosulhat egyetlen ember kezében.

Egy Nagykereskedés, Gyártó cég ráadásul különleges helyzetben van. A marketing stratégia, a marketing tervezés, az online marketing során érintenie kell a kereskedőket, a lakosságot, sokszor a szakembereket is. Ennyiféle kommunikációt profin egy szálra felfűzni óriási feladat.

 

A Kereskedelmi Marketing marketing ügynökség programjának kommunikációján belül éppen ezért a viszonteladók mellett hangsúlyt kapnak a végfelhasználók is.

Ehhez azonban nem elég egyetlen ember. A marketing ügynökségbe egy teljes csapatot kapsz. Marketingesekkel, szövegírókkal, online- és közösségi marketing szakemberekkel.

- A sikeres marketing stratégia

- A forgalomnövelő online marketing

- A bevételnövelő marketing tervezés ugyanis nem egy embert, hanem egy egész csapatot kíván

 


A marketing ügynökség program nem ad hoc marketing megoldás, hanem egy éves, automatikus vevőszerző konstrukció

A marketing ügynökség programja garantálja számodra, hogy a vevők folyamatosan érkeznek hozzád. Mi több, egy előre meghatározott kvóta szerint visszük hozzád a potenciális vásárlókat. Mindezt úgy, hogy gyártó cégedben, nagykereskedésedben több idő marad a produktív munkára, ráadásul ismertsége is növekszik.

 

 

A marketing tervezés, a marketing stratégia kidolgozása során éves marketing tervet kapsz kézhez. Offline és online marketing megoldásokkal.

Így pontosan követni tudod, hogy az egyes hónapokban milyen eszközök, kampányok fogják szállítani a potenciális vevőket nagykereskedésedhez, gyártó cégedhez.

Hogy milyen vevőszerző megoldásokkal növeljük a forgalmad, a bevételeidet. Szerzünk országos ismertséget cégednek.

 

Nézd meg, mit mondanak azok, akik már minket választottak

 

 


A marketing ügynökség szolgáltatás a következő modulokat tartalmazza

Eddigi tapasztalataink alapján több különböző csomagot állítottunk össze, amelyből könnyedén ki tudod választani a cégednek megfelelőt.

Vevőszerző modulok

Vevőmaximalizálás egyetlen csatornára fókuszálva

Tartalom marketing szolgáltatás
Az emberek ma már informálódnak, nem működik az azonnal eladás. Ezért cégének szüksége lesz egy olyan marketing megoldásra, amely információt közvetít a vevőinek egyenesen Öntől. A Tartalom marketing szolgáltatásunk során cikkekkel, blogokkal felépítjük cége teljes Tartalom marketing kommunikációját.

Hírlevél kommunikáció, blogok írása
Nem mindegy, milyen tartalmat küld ki meglévő hírlevél listájára. A csak ajánlatot, árakciót tartalmazó üzenetekkel hamar leélheti az értékes listát. Ebben a szolgáltatásunkban megtervezzük, felépítjük és meg is valósítjuk hírlevél kommunikációját.

Közösségi média tartalomkezelés
Egyre hangsúlyosabb szerepet játszik a vevőszerzésben a közösségi média. A Facebook, a YouTube, az Instagram a LinkedIn kommunikáció ma már megkerülhetetlen. Ezért nem mindegy, milyen gyakorisággal, milyen minőségben kommunikál a közösségi médiákban cége célpiacával. Közösségi média tartalomkezelés modulunkban átvesszük Öntől és csapatától az egyre több munkát kívánó posztírást, bejegyzés elkészítés feladatát.

Digitális transzformáció
2016 nem csak az amerikai elnökválasztásról szólt, hanem az internetezési szokásaink megváltozásáról is. Ez volt a történelemben az első év, mikor a Föld lakossága mobilon többet internetezett, mint asztali gépen. A tendencia természetesen nem áll meg. Ezért a mobilra nem optimalizált tartalmak elérhetetlenné válnak az emberek számára. A digitális marketing eszközöket össze kell kapcsolnunk a blogunkkal, a céges Facebook fiókunkkal, a YouTube csatornánkkal. Ebben lesz segítségére Digitális transzformáció szolgáltatásunk.

Online marketing eszközök
A 90-es években még az is kuriózumnak számított, ha egy cég megszemélyesítette a vevőit, és beszélt hozzájuk. Ma már ez is kevés lesz. Az olyan tartalmak válnak népszerűvé, amelyek nem csak beszélnek az emberekhez, hanem meg is szólaltatják őket. És mindezt online teszik. Ebben a szolgáltatásunkban cégét felvértezzük a leghatékonyabb online marketing eszközökkel.

Éves együttműködés

  • Cégelemzés helyben
  • Számszerű célok kitűzése
  • Éves marketing terv felállítása
  • A tervben meghatározott kampányok feladatlistájának felállítása
  • Határidők megállapítása
  • A tervben meghatározott kampányok kidolgozása
  • A feladatok teljes koordinálása saját marketing csapatunk által
  • Egyeztetés az alvállalkozókkal (grafikusok, webfejlesztők, honlapkészítők, szövegírók)
  • A kreatív munkák teljes elkészítése. Azaz minden szöveget a mi kreatívjaink készítenek el az 1 mondatos Facebook bejegyzésektől a több oldalas PR cikkekig
  • Utánkövető konzultáció minden hónapban, ahol ellenőrizzük a terv megvalósítását

1. lépés: Audit nap
2. lépés: Cégre szabott kidolgozott ajánlat

garancia

Teljes pénzvisszafizetési garancia

Tudjuk, hogy fontos számodra a céged. Hogy mindig a legjobbat kapja. Hogy minden forint, amit belefektetsz, az megtérüljön. Ezért amennyiben Te nem éreznéd úgy, hogy az audit nap során összeállított éves vevőszerző terv előrevinné céged, akkor 48 órán belül a teljes vételárat visszafizetjük Neked.

És végül egy apró titok: az eddigi a több száz konzultációnk után senki nem élt a garanciánkkal… ellenben egytől-egyig növekedtek az ott elsajátított stratégiák hatására.


Szeretném fellendíteni a cégemet

Az űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár. Ellenben a beérkező megkeresés után 3 napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, ahol megbeszélhetjük az Audit nap minden részletét.