Magyar műkorcsolyázóról beszél a világ, csak azért, mert bevállalt valami újat – a cikk végén pedig egy rövid üzenet kizárólag bátor cégvezetőknek

Tóth Ivett felpezsdítette az internetet az olimpián előadott produkciójával. Egy “hercegnős” sportágban AC/DC-re adta elő rövidprogramját. Az eredmény? Hatalmas rajongótábor. A képek után egy rövid üzenet bátor cégvezetőknek.

Ma már az üzleti életben is csak újdonságokkal, meglepő Új Kommunikációval nyűgözheted le az embereket, a vevőidet. Ha Te nem teszed meg, megteszi majd egy bátor versenytársad.

– Akkor majd ő elkezdi használni az influenszereket
– Akkor majd ő kiépít egy rendszert a viszonteladóinak
– Akkor majd ő használ olyan zseniális Harry Potter kampányokat, amikből többet is átadnánk Neked
– Akkor majd ő bevezeti a Pozitív Vevőmanipuláció stratégiáját

Minden piacon vannak újítók, bátrak, akikre először furán néznek, aztán meg azon törik a fejüket a piac többi szereplői, hogyan utánozhatnák le. Tóth Ivett nem fogja megnyerni az olimpiát, de a legtöbb rajongót ő gyűjti be. És 2018-ban Neked is rájuk van szükséged: rajongókra. Nem vevőkre. Mert a vevő nem ajánl, nem beszél rólad, nem büszke rád, nem adja tovább a jó híred. Ilyet csak egy rajongó tesz.

A VII. Országos Nagykereskedelmi És Gyártói Konferencián átadunk Neked minden kelléket az Új Kommunikációdhoz. A rajongószerzéshez.

Bátor cégeknek még van pár szabad helyünk: http://nagykergyartokonferencia.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.