• 1.895
    ügyfél
  • 3.458
    oktatáson résztvevő
  • 600
    cég marketingjében való együttműködés

Íme, néhány rendezvény, ahol Jagodics Ritával és a Kereskedelmi Marketing tanácsadóival az előadók között találkozhattál

A marketingben eltöltött több mint 19 éve alatt Rita a legnagyobb hazai konferenciákon, üzleti rendezvényeken fordult meg előadóként. A Nagykereskedelmi és Gyártói Konferenciának pedig megálmodója és házigazdája, amely egyben minden évben a legújabb marketing stratégia, online marketing megoldások premierje is.

Csak címszavakban a legnagyobb üzleti rendezvények, ahol Jagodics Rita és a Kereskedelmi Marketing tanácsadói előadtak az elmúlt időszakban

A Haszon Magazin konferenciája, MFOR, Megoldás Konferencia, Brand Fesztivál. Jagodics Rita természetesen Gyártó, Nagykereskedő Partnereinek saját rendezvényein is előad: Alphasonic, Mapei, Vitaking. Jagodics Rita mellett Szabácsik Gergellyel, a Nagyker Marketing vezető tanácsadójával, és Vörös György tanácsadóval is több gyártói, nagykereskedelmi rendezvényen találkozhattál. Többek között a Hubert Parketta, ELKO, Méta, és a Roll-Lux.

Akik már Jagodics Ritát és a Kereskedelmi Marketing tanácsadóit választották

 


Néhány érdekesség a Kereskedelmi Marketing szakértőinek előadásaiból


Szeretném a Kereskedelmi Marketing egyik szakértőjét felkérni előadónak a rendezvényemre

Az űrlap kitöltése semmiféle kötelezettséggel nem jár. A kitöltött űrlap beérkezése után 3 napon belül felvesszük veled a kapcsolatot, és leegyeztetjük a részleteket.