Nagykereskedelmi és gyártói
konferencia minden évben

Mára Közép-Európa legjelentősebb nagykereskedelmi és gyártói eseménye lett az elsőként 2012-ben megrendezett Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia.

A legutóbbi konferencián már közel 500 nagykereskedés és gyártó cég tulajdonosai, vezetői ültek a széksorokban.

A marketing újdonságok, üzleti előrejelzések, szakmai előadások, valamint a kiállítók programja mellett minden évben történik valami különleges a konferencián. Mint például 2015-ben az Élő Vevőszerző Show.

De persze más szórakoztató elemmel is rendszeresen találkozhatnak a résztvevők, néhány évvel ezelőtt például egy ágyút is kis híján eldurrantottunk.

A hosszú előadói névsorban pedig már találkozhattunk Bige László, Geszti Péter, Mocsai Lajos, Sugár András, Gerendai Károly és Kelényi Kolos nevével, valamint több világhírű cég is képviseltette magát előadóként, a Mercedes, a Microsoft, a Google, valamint a Nielsen.


Akik már jártak a konferenciáinkon

Az Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia mindig is híres volt gyakorlati szerepéről. 2015-ben például egy Élő Show keretein belül több mint 1000 feliratkozót gyűjtöttünk a konferencia napján elindított kampány során.

Éppen a gyakorlatias program, és a speciálisan nagykereskedőkre, gyártókra szabott témák azok, amelyek megkülönböztetik a többi marketing eseménytől a Nagykereskedelmi és Gyártói Konferenciát.

A konferencián résztvevő cégvezetők a hallottak mellé kész stratégiai forgatókönyveket, különböző segédanyagokat is kapnak, hogy az elhangzott technikákat könnyedén be tudják vezetni cégükbe.

A megoldások között találnak címsor mintákat, előre megírt kampányokat, Facebook posztokat.

A kiállítások szüneteiben a résztvevőket az aranyat érő folyosó várja, ahol a kiállítók exkluzív ajánlataikkal lepik meg a gyártók és nagykereskedők vezetőit.

Nem beszélve a cégvezetők között zajló beszélgetésekről. Az elmúlt években több mint 50 olyan üzleti kapcsolat vette kezdetét a konferencián, amelyből később partneri kapcsolat lett. És ez csak az a szám, amelyről tudomásunk van.


Értesülj az új konferenciánkról elsők között

  • Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot és e-mailben válaszolunk Neked. Leveledet pedig előre is köszönjük.