Az Elit Marketing Program

A legtöbb marketingprogram úgy működik, mint egy IKEA bútor. A különböző tréningeken, foglalkozásokon megkapod az apró darabkákat, a tervrajzot, összeszerelned azonban már Neked és kollégáidnak kell a marketingedet.

Az Elit Marketing Program azonban forradalmasítja mindazt, amit eddig a marketing tanácsadókról gondoltunk.

 • list-item-xA hagyományos marketing-tanácsadói modellek ugyanis azt mondják:

  „Szükséged van egy csavarra? Tessék, itt vannak az alkatrészek és a tervrajz. Szereld össze egyedül a gyártósort, ami létrehozza a csavart.”
 • list-item-markEzzel szemben az Elit Marketing Program azt mondja:

  „Szükséged van egy csavarra? Tessék, itt vannak az alkatrészek, a tervrajz, és segítek Neked összeszerelni a gyártósorodat, ami aztán létrehozza a csavart.”

Kinek szól az Elit Marketing program?

img_1739

Azoknak a vállalati vezetőknek,

akiknek sem idejük, sem marketingtapasztalatuk nincs egy teljes marketingrendszer kiépítésére

akik kész kampánysémákat szeretnének (a program során több mint 200 ilyen sémát, készre írt mintalevelet kapsz kézhez). Olyanokat, amelyekkel elérik, hogy a végfelhasználók keressék termékeiket a kiskereskedőknél

akik nem 1 éve „halott” marketingmegoldásokkal akarnak vevőket szerezni. A program során bemutatjuk, és be is vezetjük a legújabb marketingeszközöket a vállalatodba.

akik új kapcsolatokat szeretnének kialakítani olyan cégekkel, akik saját piacukon szintén az élmezőnyben vannak.


Az Elit Marketing Program részletei

 • list-item-treningTréningek, workshopok:
  Minden hónapban 1-szer találkozunk a programban résztvevő vezetőkkel.
  2 alkalommal 2 napig, 7 alkalommal pedig 1 napon át tartanak a gyakorlati tréningek.
 • list-item-peopleSzemélyes konzultáció csak veled:
  Szintén havi 1 konzultáció segíti a feladatok közös elkészítését.  A tréningek után ugyanis hónap közben is folytatódik a munka. A konzultáció lehet személyes vagy Skype-konzultáció is – ahogy számodra kényelmesebb.
 • list-item-handsEgy piacvezető meglátogatása:
  A program végén egy piacvezető céghez látogatunk el, és ott vetjük be gyakorlati marketingtudásunkat. Valamint ellessük a piacvezető által használt marketingtechnikákat.

Az Elit Marketing Program technikai részletei

A program limitált; a stratégiák hatékony elsajátítása végett 8 cégvezetőt vagy értékesítési- és marketing vezetőt várunk.

A program 9 hónapig tart, áprilisban indul, és minden hónapban találkozunk.

Júliusban szünetet tartunk, hogy augusztus végén feltöltődve folytassuk a programot.

A program tréning napjai többnyire egy naposak, de lesz két alkalom, amikor 2 napos lesz a tréning, mégpedig április és szeptember, amikor egy-egy kellemes vidéki szállodában töltünk el két napot – ezek lesznek a program leghasznosabb napjai.

A többi találkozó Budapesten lesz.

A program során érdeklődőszerző, értékesítési, vevőszerző, internet technológiai, piacvezető stratégiákat sajátítunk el, és vezetünk is be a vállalkozásodba – Azaz a megtanult technikákat garantáltan fel is használjuk a cég vevőszerzésében.

Valamint havi 1 konzultáció a feladatok közös elkészítésével, a kampányok, stratégiák levezetésével. Az Elit Marketing Programot 2 oktató vezeti le: Jagodics Rita, a Kereskedelmi Marketing tulajdonosa és Vörös György, a Kereskedelmi Marketing marketing tanácsadója, az Elit Marketing Program vezető tanácsadója.

A programra várjuk kollégádat is, hogy közösen sajátítsátok el a marketing stratégiák működését.

A program során teljes stratégiákban gondolkodunk – tehát egyben jutsz hozzá internetes vevőszerző, értékesítő, ajánlást elősegítő, régi és új vevőket megszólító stratégiákhoz.

Felsőfokú marketingtudás kerül a birtokodba, amivel a piacod élére törhetsz.

A program utolsó napján pedig még egy piacvezető céghez is ellátogatunk, ahol magas bevételeket generáló marketing megoldások részletes forgatókönyvét ismerheted meg.


Néhány konkrét példa, melyekre nemcsak megoldást találunk, de azt közösen be is vezetjük a cégedbe az Elit Marketing Program során:


Az Elit Marketing Program részletes tematikája

Az Elit Marketing Program nem elméleti tudást ad. Az Elit Marketing Program még csak nem is egy szimulátor. Itt mindent élesben teszünk. Fogjuk a vadászgépünket, felszállunk vele és kimegyünk a terepre.

Megnézzük, milyen marketing technikákat kell mindenképp elkerülnie egy nagykereskedőnek, gyártónak. Majd fogjuk azokat a stratégiákat, amelyek vevőket hoznak cégednek.

Az Elit Marketing Programnak azonban van egy utánozhatatlan előnye: a program során ugyanis az elsajátított marketing stratégiákat, felépített kampányokat el is indítjuk cégedben, így azonnal le tudod ellenőrizni azok hatékonyságát.

A legnagyobb meglepetés akkor fog érni, mikor látod, hogy egyetlen új stratégia, egyetlen új kampány visszahozza a programba fektetett összes pénzed, sőt, még meg is duplázza-triplázza azt.Az Elit Marketing Program oktatócsapata

 • gyuriVörös György –
  nagykereskedelmi marketing tanácsadó,
  az Elit Marketing Program vezető tanácsadója
  György fogja Neked futószalagon hozni a vevőket a program során.
  Ő ugyanis a többcsatornás ügyfélszerző rendszerek kiépítésének specialistája.
 • ritaJagodics Rita –
  nagykereskedelmi marketing tanácsadó,
  a Kereskedelmi Marketing alapítója
  Magyarországon nála több nagykereskedés, gyártó cég marketingjét még senki nem forradalmasította. Több mint 600 cég vevőszerzésében játszott főszerepet, és ezt a rutint magával hozza a programba is.
 • ritaSzabácsik Gergely –
  nagykereskedelmi marketing tanácsadó,
  a Kereskedelmi Marketing szakmai vezetője
  Gergely erőssége a cégekre szabott, teljes kampányok kidolgozása. Olyan vezető cégek kampányát kormányozza évek óta, mint Berkemann, Ravak, Mapei. Egyedi ötletekben és rendszerekben gondolkozik, a cégeknek kiváló stratégiai segítség.

Az Elit Marketing Program ára

Az Elit Marketing Program nem az olcsó marketing programok közé tartozik. Ahogyan azok a kézzelfogható kampányok, stratégiák, tudás sem, amiket kézhez kapsz.

A 3 oktatótól az éves program rengeteg plusz munkát kíván, ugyanis ők addig ásnak le, míg össze nem áll a céged számára leghatékonyabb stratégia. Ezután pedig olyan apró részletekig megírják a vevőszerző stratégiák forgatókönyvét, hogy Neked és kollégáidnak minden apró pontja könnyen fogyasztható legyen.

A 9 alkalmas, de összesen 11 napos Elit Marketing Program ára 220 000 Ft + Áfa / hónap.

Ha utalvánnyal rendelkezel, akkor
186 000 Ft + Áfa / hónap.

Egyben fizetés esetén a program teljes árából további 150 000 Ft + Áfa kedvezményt tudunk adni.

Ha hozod magaddal értékesítő vagy marketinges kollégádat is, akkor az ő egész éves költsége mindössze
300 000 Ft + Áfa.

Tehát az összes témát 300 000 Ft + Áfa-ért sajátíthatja el.

Mit tartalmaz az ár?

• tréningnapokat

• 9 hónapon át folyamatos munkát

• minden hónapban személyes
konzultációt

• napi segédletet a munkádhoz

• folyamatos kérdezési lehetőséget

• elkészült anyagaid átnézését

Az Elit Marketing Program teljes költsége nem éri el egyetlen kollégád bérköltségét. Sőt, ha megszereznéd cégednek az ország 30 legjobb marketingese közül az egyiket, akkor az ő éves költsége az Elit Marketing Program költségének 20-szorosára is rúghat. A program megtérülése egy akkora cégnek, mint amilyen a tiéd is azonban 100-szoros léptékben mérhető.

„Ha valaki arra a következtetésre jut, hogy nem engedheti meg magának egy könyv megvásárlását, várja csak meg, milyen drága árat kell majd fizetnie azért, hogy nem vette meg! Várja csak meg, amíg benyújtja neki a tartós és meghosszabbított tudatlanság árát az élet.”
/Jim Rohn/


Egy Elit programhoz Elit garancia jár

garanciaA Kereskedelmi Marketing soha egyetlen programjával, előadásával, konferenciájával, tréningjével sem kellett senkinek semmiféle kockázatot vállalnia. Ezen a filozófiánkon az Elit Marketing Program során sem változtatunk.

Bármikor úgy érzed, hogy a program nem azt a tudást, nem azokat a kézzelfogható anyagokat adja Neked, mint amire számítottál, akkor azonnal kiszállhatsz. Ebben az esetben, ha előre befizetted a program éves díját, akkor időarányosan visszafizetjük Neked a befektetésedet. Ha például az ötödik téma után (negyedik hónap) döntesz így, akkor a költséged felét kérdés nélkül visszautaljuk a számládra.

Mivel biztosak vagyunk abban a munkában, amit a program létrehozásakor elvégeztünk, ezért számunkra ez nem jelent kockázatot, ráadásul ez így korrekt.

 • Kérjük, adja meg elérhetőségeit, és tanácsadó kollégánk 1 napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, a program részleteivel és indulási időpontjával kapcsolatosan.