Miért érdemes velünk dolgoznod? Tőlünk tanulnod?

A Kereskedelmi Marketing Magyarország egyetlen marketing ügynöksége, amely egyedülállóan képes nagykereskedések, gyártó cégek és kiskereskedelmi vállalkozások igényeire szabni a vevőszerzést. Csapatunk nem csak abban tud segíteni, hogy megismerd a vevőid problémáját, számíthatsz ránk akkor is...

 • ha új viszonteladókat szeretnél akár belföldön, akár külföldön;
 • ha nem elég a viszonteladókból származó forgalom;
 • ha szeretnél márkát építeni, lakossági vevők körében népszerűsíteni a terméked;
 • ha a marketing osztályodon túl sok a munka;
 • vagy ha nem kiadnád nekünk a marketing feladatokat, hanem megtanulnád a működő marketinget.

Megoldásainkkal ügyfeleinknek nem csak új vevőket szerzünk, de ismertséget, bevétel- és forgalomnövekedést is garantálunk.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy minden megoldásunkkal a magyar kiskereskedőket, nagykereskedőket és gyártó cégek előrelépését segítjük. Ezt háromféle módon tesszük:

Az első szinten Jagodics Rita személyes blogján keresztül tartja a kapcsolatot a gyártók, nagykereskedések,
kiskereskedők vezetőivel, marketingeseivel. A blogbejegyzésekben olyan vevőszerző tippeket találsz, amelyekkel ügyfeleink már sikeresebbek lettek.

Jagodics Rita és Kereskedelmi Marketing blogjára itt tudsz feliratkozni

arrow-bottom

A második szinten a tréningek, konferenciák, személyes konzultációk állnak. Ezek segítségével évente több mint 2000 gyártó, nagykereskedés és kiskereskedés vezetőjével találkozunk.

arrow-bottom

A legfelső szinten pedig a partneri együttműködések állnak. Ha nagykereskedés vagy gyártó cég vezetőjeként
több vevőt, viszonteladót, ismertséget, eredményesebb marketinget szeretnél, akkor külsős marketingesként segítünk. Ennek első lépése egy díjtalan konzultáció, hogy megismerjük igényeid.

Jagodics Rita és Kereskedelmi Marketing blogjára itt tudsz feliratkozni

Történetünk

 • Jagodics Rita alapító nevéhez fűződik a Kereskedelmi Marketing tevékenysége. Jagodics Rita 1997-ben kezdte marketing tevékenységét saját vállalkozásában. Majd a Marketing Commandoval segítette a hazai vállalkozások eredményes működését.
 • A cég ma már több, mint 600 cég marketingjében, vevőszerzésében vett részt, több mint 90 vállalkozásban dolgozott külsős marketingesként, évente több ezer kereskedelmi vállalatnak tanít gyakorlati marketinget.
 • A Kereskedelmi Marketing és Jagodics Rita publikációi megjelennek havonta a Haszon Magazinban, a Gazdasági Rádióban, az Origón, televízióban és számos gazdasági sajtóorgánumban.
 • Egyedülállóan hozzák tető alá az ország legnagyobb középvállalati rendezvényét, speciálisan nagykereskedőknek, gyártóknak - Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia néven.
 • A Jagodics Rita Válaszol és a Marketing Helyszínelő rovatban a Facebookon segítenek a vállalkozóknak izgalmas videókkal a vevőszerzésben, marketingben.
 • Nagyker Trendek Magazin c. saját magazinjukban az ország legnevesebb szakértőit keresik meg, és publikálnak nagykereskedőknek, gyártóknak hasznos témákban.

A Kereskedelmi Marketing fejlődése tehát töretlen. Így, ha új ötleteket, kreatív és hatékony marketinget szeretnél folytatni, akkor számíthatsz ránk. Addig pedig nézd meg, hány és hány online magazin, hírportál, tévé és újság adott hírt kezdeményezéseinkről. 

Azt mondják, ha egy piacon egyetlen vagy, akkor megszerezni a vevőt könnyű, megtartani viszont brutálisan nehéz. Ha egyetlen vagy, könnyedén felkelted az érdeklődést. Azonban, ha egyetlen vagy, a szakmai tudásodnak nem hogy naprakésznek kell lennie, de meg is kell előznie a korát.

A Te érdeklődésedet már felkeltettük, hiszen éppen minket olvasol. Azonban ahhoz, hogy elnyerjük a bizalmadat, a szakmai felkészültségünknek is meggyőzőnek kell lenni.

Csapatunkban találhatsz marketing, online marketing, grafikus, kreatív és szövegíró szakembert is, akik tudásukat nem csak az iskolákból szerezték meg. Ők élesben, a gyakorlatban élesítették képességeiket. És ezt a tudást, ezt a tapasztalatot fogják a Te cégednek is átadni, ha megbízol bennünket.