2018: külföldi webshopok lepik el Magyarországot – Így védheted meg a bevételeidet

2018: külföldi webshopok lepik el Magyarországot – Így védheted meg a bevételeidet

Mikor egy új versenytárs lép a piacra, az ember óhatatlanul arra gondol: „Ez tucatjával szívja majd el a vevőimet.” Azonban az elmúlt években és 2018-ban a magyar webáruházak piacára nem egyesével, hanem százával érkezik a külföldi konkurencia a világ szinte összes iparágában. Mit lépjünk, ha szeretnénk megóvni eddigi bevételeinket, sőt, a növekedést vettük célba? Erről szól ez a cikk.

Jagodics Rita | Értékesítés Honlap Online Marketing Vevőszerzés | 2018. 01. 10.

Jagodics Rita újévi üzenete a céltudatos cégeknek

Jagodics Rita újévi üzenete a céltudatos cégeknek

Belegondoltál már abba, hogy az újévi kívánságok zöme miért nem valósul meg? Mert minden kívánság előtt van egy hátráltató tényező. Igen, még a Tiéd előtt is. Mutatom, hogy mi.  

Vegyük például Pétert, egy nagy cég vezetőjét, aki úgy dönt, hogy lead pár kilót. Elhatározza hát, hogy minden reggel fél hatkor felkel, és munka előtt lemegy futni. Csakhogy Péter utál ilyen korán felkelni. Így aztán minden egyes reggel talál valami kifogást, ami miatt elhalasztja a futást.

Péter hátráltató tényezője: az alvás. 

Jagodics Rita | Egyéb | 2017. 12. 30.

Év végi kereskedelmi áttekintő + kampány útmutató 2018-ra

Év végi kereskedelmi áttekintő + kampány útmutató 2018-ra

Íme, egy év végi összefoglaló a magyar kereskedelmi cégek 2017-es hajrájáról. Plusz: útmutatóként is használható a 2018-as kampányaidhoz. Benne: Árleszállítás kontra ajándék: Melyiket használd a kampányodban? (1); Miért vásárolnak a vevőid? És miért fognak tőled? (2); Hány kampányt indíts 2018-ban, hogy radikálisan növekedj? (3).

Jagodics Rita | Árverseny Egyéb | 2017. 12. 8.

Csupán minden 5. kereskedő mozdul meg a Black Friday-en

Csupán minden 5. kereskedő mozdul meg a Black Friday-en

A magyarországi kereskedők alig több mint 20 százaléka vesz részt az idei Black Friday akciókban a Kereskedelmi Marketing kutatása szerint. Jagodics Rita ügyvezető szerint a résztvevők majdnem fele ráadásul nem is biztos abban, hogy megéri-e nekik egyáltalán a nagymértékű akciózás. Hazánkban tehát sok helyen találkozni a Black Friday feliratokkal, de nálunk az alapvetően amerikai eredetű akció-cunami hatása messze elmarad a tengerentúli rohamétól.

Jagodics Rita | Egyéb | 2017. 11. 25.

A modern hírlevelezés 8 megkérdőjelezhetetlen szabálya

A modern hírlevelezés 8 megkérdőjelezhetetlen szabálya

Ha van egy bő hírlevél listád, amelyből több vevőt, több bevételt szeretnél látni 2018-ban, akkor a következő 6 percet töltsd ezzel a cikkel. A kiinduló pont, hogy 2017-ben több Nagykereskedő és Gyártó Partnerünknél rekordokat döntöttünk a hírlevéllistájukon. Mind vevőben, mind kosárértékben. Mi volt a titkunk? Ezt fogom most megmutatni 8 megkérdőjelezhetetlen hírlevelezési szabállyal és 2 érdekes rajzzal. Kezdünk!

 

Jagodics Rita | Egyéb | 2017. 11. 14.

11 Haláli jó Halloween akció

11 Haláli jó Halloween akció

Haláli jó ajánlatokkal álltak elő a magyar kereskedők Halloween hetében.
Mondhatjuk úgy is, hogy szörnyen ötletes plakátok jelentek meg a kirakatokban, és “tök” jó posztok lepték el a közösségi média felületeket. Megszámolhatatlan verzióját találtam az ötletesen megfogalmazott árkedvezményeknek, akcióknak. Mondják a magyar emberekről, hogy leleményesek, kreatívak  – ez megmutatkozott a Halloween kampányok szófordulataiban, ötletes reklámjaiban. Íme 11 “tök” jó akció:

Jagodics Rita | Egyéb | 2017. 11. 1.

[Infografika] Ezt tervezik a magyar nagykereskedések, gyártó cégek vezetői

[Infografika] Ezt tervezik a magyar nagykereskedések, gyártó cégek vezetői

Hello, Végfelhasználók! Viszlát, egy lábon állás

Megkérdeztük 500 magyar nagykereskedés és gyártó cég vezetőit, hogy mondják el véleményüket 2017-ről és meséljenek várakozásaikról. Íme, a válaszok.

Az egyik legfontosabb adat, hogy a magyar nagykereskedések és gyártó cégek a jövőben aktívabban szeretnének értékesíteni a végfelhasználóik felé. Azonban ez könnyen sértheti néhány kiskereskedő érdekeit. Hogy mi a megoldás? Az infografika alatti cikkben erre is választ adunk.

Jagodics Rita | Egyéb | 2017. 10. 8.